DOGAĐANJA

Proljetno druženje na koje morate svratiti

Hedonistički Spring Wine Swing u OXBO Urban Bar & Grillu

Spring Wine Swing 
Počelo je proljeće i sigurni smo da ste ga, baš kao i mi, jedva dočekali. Raspoloženje nam je bolje, kolektivno smo živnuli i žudimo za nekim novim hedonističkim okupljanjima. Prilika za jedno takvo pruža nam se ove subote, 11. travnja, kada ćemo se moći družiti okruženi finim vinima, maštovitom hranom, nasmijanim licima i dobrom glazbom.

Riječ je o manifestaciji Spring Wine Swing, u organizaciji Pleasure Seekers Croatia, koje započinje u podne u OXBO Urban Bar & Grillu, taman nakon što obavite subotnju kavu i odlazak na tržnicu.

Ulaznica u iznosu od 95 kuna obuhvaća degustaciju vina prisutnih vinara (Charpentier Champagne, Galić, Korlat, Roxanich, Trapan, Voštinić-Klasnić) i finger food (Creekstone flank steak bruschetta, ceviche kozica, tuna tartar, beef tartar, duck confit spring rolls, white tomato soup shooter). Svaki posjetitelj će dobiti tiket za food sampler (iliti platu) koji će sadržavati sve ove fine delicije.
 
Organizatori su ovo događanje zamislili kao opušteno i prijateljsko minglanje među vinarima, uz česta zaustavljanja kraj bogatih plata s hranom. Za swingersku atmosferu će biti zadužen DJ, koji će svoje mjesto kasnije popodne ustupiti bendu. Spring Wine Swing službeno traje do 18 sati, uz mogućnost da vas bend uvjeri da ostanete malo duže.
 
Spring Wine Swing 
Spring Wine Swing 
Spring Wine Swing 
Foto: Press
Objavljeno: 08.04.2015. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p