DOGAĐANJA

Prvi red Cro – a – Portera

Što su obukle naše trendseterice?

Modna događanja u Hrvatskoj plijene pozornost medija pa svaka prava celebsica želi biti u svom najboljem izdanju na takvom eventu.

Gleda se svaki detalj i pomno proučava outfit u kojem se pojave. Cro - a - Porter je iza nas, i ostale su nam samo fotografije javnih osoba koje su u tri dana punile prve redove ovog modnog događanja. Pa u čemu su se pojavile naše dame? Elegantno, ležerno ili otkačeno izdanje?

Odmah na početku možemo reći kako Petra Nižetić i Marijana Batinić uvijek oduševe svojim kombinacijama jer odudaraju od ostatka ekipe, a ovog puta u isti ćemo koš strpati i Petrinog brata, Luku Nižetića, koji je za Cro - a - Porter odlučio isfurati zeleni kilt i privući pažnju svih nazočnih. Nevena Rendeli također nas je oduševila kombinacijom posljednje večeri, nabacila je naizgled nespojive komade - elegantnu bež suknju visokog struka sa pamučnom majicom upečatljivog printa. Hrabra i uvijek drugačija bila je i novinarka Ines Preindl u kreaciji hrvatskog dizajnera Zorana Aragovića.

 

img_6756__256__73c.jpg
Luka Nižetić

Za eleganciju su se odlučile Severina, Lana Biondić, Kristina Krepela, Mia Elegović, Mara Bratoš posljednje večeri, Sonja Kovač, Ivana Kovač. Branka Krstulović i Mirjana Vlaović došle su dati podršku svojoj prijateljici Ivi Balaban koja je nosila reviju Matije Vujice. Jednostavne i elegantne, Branka u hlačama i romantičnoj košulji, a Mirjana u pripijenoj haljini zelene boje. Ovdje ćemo spomenuti i poklonice Linea Exclusive dizajna - Indiru Mujkić koja je na njihovu reviju došla obučena upravo u kreaciju Irine i Danijele Car.

 

Ležerna je bila novinarka Antonija Stupar Jurkin, prve večeri u suknji do koljena, bež jaknici i jednostavnom T-shirtu, a zadnje večeri u pripijenim sivim trapericama i crnom korzetu. Sanja Duggan također se odlučila za uske traperice koje je iskombinirala sa sivom majicom i okitila se bogatim perlicama.

Ostatak prvog reda i njihove kombinacije pogledajte u našoj galeriji!

Ana Bacinger

Photo by Jelena Balić

Objavljeno: 12.10.2009. u 20:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p