DOGAĐANJA

Prvi rođendan uz Jinxe

Arena Centar proslavio godinu dana postojanja

Arena Centar proslavio je prvu godišnjicu od svog otvorenja. Rođendanski vikend obilježila su mnoga zabavna događanja i pogodnosti za posjetitelje. Vrhunac velikog slavlja bio je u subotu kada je održan koncert Jinxa i After Party Shopping do ponoći za koji su trgovine Arena Centra pripremile posebne ponude i popuste za posjetitelje.

Tijekom cijelog vikenda Arena Centar je pripremio poseban rođendanski program te su posjetitelji mogli uživati u raznim pogodnostima pri kupovini, popustima, nagradama te zabavnim aktivnostima kao što su mnoge kazališne predstave, igraonice i performansi. Od petka, 4. studenog u Arena Centru je postavljena i Lego izložba koja će se moći pogledati i nakon rođendanskog vikenda. Proslava je završila u nedjelju nastupom Kraljeva ulice i velikim vatrometom.

  

Rođendanskom slavlju pridružile su se mnoge poznate osobe kao što hrvatske manekenke Antea Kodžoman i Tina Katanić koje su dijelile listiće Hrvatske lutrije, glumice Jadranka Đokić, Sanja Vejnović i voditeljica Danijela Trbović koje su posjetile hand bar Dermacare-a. Posebna atrakcija bio je javni celebrity photo session by Damir Hoyka koji je prigodno slikao Maria Petrekovića, voditelja rođendanskog slavlja, kako iskače iz torte. Najveće oduševljenje izazvao je koncert grupe Jinx čijim je završetkom započeo After Party Shopping koji su obilježili veliki popusti u više od 100 trgovina Arena Centra.

 

Objavljeno: 07.11.2011. u 21:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p