DOGAĐANJA

Razlog da u lipnju svratite na Mrežnicu

MoDem i Illectricity predstavljaju novi festival na Mrežnici
R/VERSE Festival na Mrežnici
A
ko ste tražili dobar razlog da organizirate društvo i u lipnju se uputite na prekrasnu Mrežnicu, moramo vam reći kako ste ga upravo dobili. Naime, tim koji stoji iza organizacije festivala MoDem i Illectricity, pokreće potpuno novi projekt. Premijerno izdanje R/VERSE festivala održat će se od 23. do 25. lipnja uz rijeku Mrežnicu, u Donjem Primišlju, na lokaciji okruženoj šumom od koje zastaje dah.


Prvo festivalsko izdanje okupit će više od 40 najboljih glazbenih selektora iz regije i šire, predstavljajući najsvježiji techno, house, acid, electro, bass, hip-hop, beats, d'n'b zvuk. Objavljen je prvi lineup kojeg čine sjajna međunarodna i domaća imena. Uz trenutačno vrlo popularnog šveđanina, jednog od predvodnika svježeg Lo-Fi zvuka, DJ Seinfielda i čestog gosta berlinkih klubova, jednog od najzanimljivijih producenata regionalne scene - Herzela, festivalskim headlinerima priključit će se jake lokalne snage koje čine Arboretum Kolektiv, Borut Cvajner, Brogy, Dots, El Commando, Funk Guru, itch, Ivna Ji & Samo Tako – live, Koolade – live, DJ Labud, LilaCube, Lovro Klop – live, phillipe, Pytzek, Sladoled, Val Vashar i Viatori.

R/VERSE Festival na Mrežnici
U pretprodaji se nalazi ograničen broj od samo 400 ulaznica koje uključuju i smještaj u kampu i to za samo 75 kuna. Uz tri dana plesne glazbe pogonjene savršenim Funktion One razglasom, ovi paketi uključuju kamp s tuševima, radionice i predavanja, satove joge te parkirališno mjesto za vaš auto. Pretprodaja je dostupna na Entrio.hr

Djeca mlađa od 12 godina u pratnji roditelja mogu ući besplatno, a kućni ljubimci su više nego dobrodošli. Hranu i piće osigurat će organizatori i njihovi kolege. Vrući dani lipnja idealni su za osvježavajuće kupanje u čistim i svježim vodama Mrežnice, stoga ne zaboravite ponijeti kupaće kostime.

R/VERSE Festival na Mrežnici
Foto: PR
Objavljeno: 10.03.2017. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p