DOGAĐANJA

Razlog zbog kojeg biste trebali svratiti u Primošten

Sprema se još jedno sjajno izdanje SuperUha

superuho 
Početak kolovoza u Primoštenu će i ovoga ljeta biti rezerviran za SuperUho, festival koji će u ljupko dalmatinsko mjesto dovesti kvalitetna glazbena imena, kao i niz popratnih događanja. 

Treće izdanje SuperUho Festivala održat će se od 1. do 3. kolovoza 2016. godine u Primoštenu, a na dvije pozornice smještene unutar kompleksa nekadašnjeg hotela Marina Lučica svoje će nastupe održati Devendra Banhart, Shobaleader One, Mudhoney, Peter Hook and The Light, Mark Lanegan, Lightning Bolt, Žen, Saul Williams, Pips, Chips & Videoclips, Side Project, Baden-Baden, Franz Kafka Ensemble, Magul, Damir Avdić, It’s Everyone Else.
 
 
SuperUho nastavlja svoju suradnju s generalnim sponzorom Iskonom u sklopu koje će gostima predstaviti niz popratnih sadržaja koji će se osim na prostoru odvijanja festivala realizirati i na festivalskoj plaži koja je smještena na samo 70 m od glavne lokacije. Između te lokacije i mora nalazit će se festivalski kamp smješten u gustoj borovoj šumi, a kao poveznicu kampa i glavne lokacije Iskon će urediti festivalsku zonu opuštanja koja će u uživanje u hrani i piću u prekrasnom mediteranskom ambijentu ponuditi i zanimljive neglazbene sadržaje.
 
Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 250 kn dok će im cijena na ulazu biti 290 kn. Ulaznice za kamp su 150kn, kao i jednodnevne za festival. Dodatne informacije o festivalu i programu pronađite na Facebook stranici. 
 
superuho festival 
Foto: Facebook
Objavljeno: 10.07.2016. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p