DOGAĐANJA

Ricardo Villalobos po prvi put u Zagrebu

Sonus dovodi maestra elektronike u zagrebački Best
ricardo villalobos
N
akon uspješnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. studenog, dovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske glazbe danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall.

Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u glazbenim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gdje Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo glazbeno putovanje. Iako je gostovao u svim dijelovima svijeta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put.

Ovaj Čileanac odrastao u Njemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom osebujnom glazbenom stilu koji je teško svrstati u jedan glazbeni pravac te vrlo karizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svijetu može pohvaliti. Njegovi redoviti nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvijek ostavljaju snažan i nezaboravan utisak.

ricardo villalobos
Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu.

Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup. Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Ograničeni broj early bird karata je trenutno u ponudi i iznosi 100 kn.Foto: KIDKUTSMEDIA
Objavljeno: 27.10.2016. u 09:38
Tagovi: party, glazba, sonus

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p