DOGAĐANJA

ROBA vas zove na party

Testiranje, upoznavanje i druženje u ROBA Storeu

Zagrebački dizajnerski i multibrand ROBA Store priprema dobrodošlicu iznimnom domaćem dizajneru, Slavenu Miliću, i njegovim Long Way Back torbama koje su prirodan nastavak Robinog interesa i ljubavi prema kvalitetnim, savršeno izrađenim i luksuznim kožnim predmetima.

Milićeve Long Way Back torbe, zbog kojih je ove godine zaradio Elle Style Awards nominaciju u kategoriji najboljeg dizajnera modnih dodataka, novina su na domaćem modnom obzoru no već su prepoznate od strane ljubitelja originalnih i unikatnih kožnih komada. Posebnosti LWB komada zasigurno je pridonijela činjenica da je Slaven Milić umjetnik, kipar te su dizajniranje i izrada torbi nastavak njegovog rada na skulpturama.

Specijalno za tu priliku Lina Kovačević predstaviti će eksperimentalnu dizajnersku instalaciju How much of a designer you really are? premijerno prikazanu na London Design Weeku, a zatim na na DanuD u Zagrebu. Transformiran u polje testiranja, ROBA Store će se pretvoriti u pop-up laboratorij u kojem će svi zainteresirani moći riješiti test te otkriti nešto više o svom unutarnjem dizajneru. Testovi će biti procesuirani u privremenoj proizvodnoj manufakturi te sa individualnim rezultatima oblikovani u kastomizirane platnene torbe, spremne za uporabu.  Svi prethodno testirani pojedinci moći će za vrijeme djelovanja pop-up laboratorija podići svoje torbe, a novotestirani unutar tjedan dana u ROBA Storeu.

U tradiciji ROBA Store sezonskih druženja, upoznavanja, a ove zime iznimno - i testiranja, druželjubive i znatiželjne okupljene dizajnere, njihove kolege i prijatelje izborom glazbe impresionirati će Band From Japan, Meniga i SashaDiPalci.

131212 LWB & ROBA STORE LAB PARTY, druženje, upoznavanje i - testiranje u ROBA Storeu održat će se u četvrtak 13. prosinca od 19 do 22 sata.


Objavljeno: 11.12.2012. u 11:39
Tagovi: ROBA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p