DOGAĐANJA

Robert Sever predstavio svoju viziju Air Max tenisica

Nikeov Pop up studio oduševio brojne ljubitelje njihovih modela

Nike je ove subote u suradnji sa Shoosterom u City Centru One East okupio zaljubljenike u tenisice koji su se oduševili prigodnim Air Max pop up studijem. Tom prilikom su poznati hrvatski dizajner Robert Sever, grafiter i tattoo majstor Nikola Zorotović te umjetnica Paula Bučar predstavili svoju viziju vrhunskog dizajna i inovacije Air Maxa.

'Ideja je bila napraviti apstraktan motiv koji je inspiriran najnovijim Nike tenisicama, a taj je motiv stavljen u format velikog polaroida. Prije svega sam htio da djelo ima isti dojam kao i polaroid, da je emocija uhvaćena u trenutku neponovljiva.', istaknuo je Robert Sever dodavši kako je, s obzirom da je djelo nastalo u kratkom roku, tijekom prijepodneva, ideja polaroida bila idealna.

‘Nakon printanja grafike na PVC foliju cijelo je djelo bojano i ručno. Spajanje industrijskih elemenata i naknadne ručne dorade je okosnica RS branda pa smo i kroz grafički dizajn provukli taj način izražavanja.', podvukao je Sever čije majstorije, kao i one Nikole Zorotovića i Paule Bučar, mogu razgledati svi posjetitelji spomenutog shopping centra do kraja ovog vikenda.

                                     Anita Dujić Veljača

                                      Jasna Nanut

Osim kreativnih uradaka, u pop up studiju je prikazana i povijest Air Max inovacija i svi detalji vezani uz razvoj Air Maxa u posljednjih 27 godina - od prvog predstavljanja javnosti 1987. godine pa sve do najnovijeg modela Nike Air Max Lunar 90. Posjetitelji unutar studija mogu isprobati i pregršt zanimljivih aktivacija koje će ih itekako zabaviti.

Pop up studio bit će postavljen i u City Centru West 29 i 30. ožujka, a priliku za razgled studija imat će i Splićani 22. i 23. ožujka u tamošnjem City Centru One.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 16.03.2014. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p