DOGAĐANJA

Serija izvrsnih partyja počinje u zagrebačkom Boogaloou

United Electronic Sound ponovno zadužen za dobru zabavu
ues boogaloo 
United Electronic Sound vraća se u klub Boogaloo, u kojem je započeo svoj val dobre zabave na domaćoj elektroničkoj sceni, a sve povodom lansiranja serije promo evenata koji najavljuju ono što se sprema na ljeto, a to je UES Festival 2016 - produženi vikend na moru, od 1. do 3. srpnja, uz odličan lineup u okruženju Kalypso kluba na plaži Zrće te plesanje uz more sve do izlaska sunca!

Prvi promo party za UES Festival 2016 održat će se u subotu, 23. travnja, u zagrebačkom Boogaloo klubu, lokaciji gdje je United Electronic Sound započeo svoj val dobre zabave. Za tu priliku u Zagrebu će vas tri b2b para dobro pripremiti i zagrijati za ljeto u vidu pravog community okupljanja

Prvi b2b par čine Jay Nino, predstavnik londonskog Refraction kolektiva i Brun Dux, predstavnik UES-a te rezident zrćanskog Kalypso kluba, koji će nakon zajedničkog nastupa u Londonu, ponovno nastupiti u b2b izdanju. Ostala dva b2b para koja će ovoj večeri dati jedinstveni val svježine i odlične glazbe čine već dobro poznata i cijenjena imena domaće elektroničke scene: Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero (Moondance crew) te Basta i Mario Novak (fonetika / Pitch Vinyl Shop). Zanimljiv uvod i dobru podlogu za b2b okršaje pripremit će novo nadolazeće ime domaće scene – Rudi Papić (Soundscape).
 
kalypso 
Početak večeri je u 23 sata, a cijena ulaza je 50kn. Službeni warm up za ovu večer održava se u Funk clubu u Tkalčićevoj (od 22 do 2 sata) gdje vas Mario Novak zagrijava i upoznava s onime što vas kasnije te noći očekuje u Boogaloo klubu. Više o cijelome događanju pratite ovdje.
 
Nakon promo eventa u Zagrebu, UES val dobre zabave uoči ljeta i UES Festivala nastavlja se u ostalim gradovima regije i Velike Britanije. UES Festival odvija se od 1. do 3. srpnja 2016. Festival u potpunoj organizaciji domaćih promotora, ovog ljeta donose intimniji događaj kojeg odlikuje UK, house, deep, garage, techno zvuk. Hrvatski, regionalni i europski izvođači će se naći iza pulta, a svoju glazbenu viziju dijelit će u klubu Kalypso te tijekom radionica u sklopu festivala. Sve će pratiti serija pre partyja koji će najaviti UES Festival na domaćem festivalskom nebu. Više o projektu doznajte ovdje.
 
United Electronic Sound je medijski i glazbeni brand, a kroz godine postojanja gradio je svoje ime kao odlična platforma na glazbenoj sceni, predstavljajući najbolje od domaćih, regionalnih te svjetskih izvođača i trendova. Upravo na toj ideji zasniva se UES Festival koji si je za cilj uzeo okupiti sve sudionike glazbene zajednice tijekom tri festivalska dana i noći.

kalypso  
Foto: PR
Objavljeno: 21.04.2016. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p