DOGAĐANJA

Spektakl u Klovićevim dvorima koji ne smijete propustiti!

Glazbeno-scenska čarolija 'Mozart u vrtu'

Mozart u vrtu 
Ovu subotu, 11. srpnja, u 21 sat Atrij Klovićevih dvora pretvorit će se ponovno u sasvim posebnu pozornicu na otvorenom - pozornicu na kojoj će se odigrati glazbeno-scenska čarolija - Mozart u vrtu!

Samo tjedan dana uoči Dvorišta, ponovno je najavljeno najzabavnije događanje u gradu glazbeno-scenskim spektaklom u slavu salzburškoga genija koji jednostavno morate doživjeti!

Koncert za pamćenje, Nezaboravna večer i Doživljaj glazbene čarolije - samo su neki od superlativa koji prate MOZARTA U VRTU. Već petu godinu zaredom Zagrebački orkestar mladih uz podršku Kulturnog makeovera i G.A.D. PRODUKCIJE priprema ovu jedinstvenu glazbenu poslasticu, koja je naišla na nepodijeljeno oduševljenje i publike i kritike. Projekt je i turistička atrakcija, a već drugu godinu zaredom održava se uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.
 
Mozart u vrtu
Don Giovanni i Zerlina, Papageno i Papagena, Tamino i Pamina, čak i jedan mali Kupido... Glazbena čarolija velikog Wolfganga Amadeusa Mozarta - u izvedbi orkestra od 40-ak glazbenika, uz kostimirane glumce i pjevače garantiraju doživljaj koji se ne propušta.
 
Izvedba će predstaviti dvoje talentiranih mladih pjevača, sopranisticu Antoniu Dunjko i baritona Davida Šeba, slavna Mozartova pisma čitat će zapaženi glumac Vedran Komerički, a njegovu sestricu Nannerl koja će nas voditi kroz ovu glazbeno-scensku čaroliju tumačit će mlada i nadarena Dunja Fajdić. Cjelokupnom izvedbom ravnat će zapaženi maestro, veliki promotor djela W. A. Mozarta u Hrvatskoj - Igor Tatarević.

Ulaz za sve zainteresirane je slobodan!
 
Mozart u vrtu 
Mozart u vrtu 
Mozart u vrtu 
Mozart u vrtu 
Foto: PR
Objavljeno: 07.07.2015. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p