DOGAĐANJA

Split dobio novu dizajnersku poslasticu

Na više od tisuću kvadrata otvorena nova luksuzna prodavaonica Modiane.

Splitska modna scena bogatija je za još jedno IT shopping mjesto. Multibrand prodavaonica Modiana otvorila je svoju drugu splitsku adresu jučer u City Centeru One Split. Na otvorenju se okupilo mnoštvo poznatih Splićana, između ostalih i Duško Mucalo, Antonia Dora Pleško, Neda Makjanić Kunić, Nataša Bebić, Danijela Alavanja i Antonio Franić.

Modiana Fashion showModiana Fashion show

Tokom svečanog otvorenja održana je i modna revija koju su nosila poznate hrvatske manekenke Rafaela Franić, Nikolina Rak, Marinka Pervan, Monika Hržin, a program je vodila poznata voditeljica Rajana Radosavljev.

Nova prodavaonica Modiane prostire se na više od tisuću kvadrata luksuzno opremljenog prodajnog prostora. U biranom okruženju renomiranih modnih marki, te uz ljubazno i stručno osoblje, i najzahtjevniji kupci zadovoljiti će svoje modne maštarije. Bilo da žele kupiti najtrendy sezonski artikl ili klasični komad koji će trajati godinama, Modiana je odlično mjesto izbora.

Svi istinski modni zaljubljenici mogu uživati u bogatoj ponudi ženske i muške odjeće iz kolekcija svjetski poznatih brandova kao što su: Missoni, Guess, Roccobarocco, Bandolera, Betty Barclay, Mexx, Caractere i mnogih drugih.

 

Objavljeno: 04.12.2011. u 13:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p