DOGAĐANJA

Split otvara svoju jesensku party sezonu

James Zabiela stiže u grad pod Marjanom

james zabiela
J
oš jedna uspješna turistička sezona je iza Splićana no odmora od dobre zabave nema. Kao prvi gost u grad pod Marjanom stiže jedan od najutjecajnijih producenata današnjice, tehnički virtuoz i DJ James Zabiela te otvara jesensku party sezonu splitskog kluba Kameleon koji priprema najraznovrsniji program do sada.

Klub Kameleon je za ovu sezonu obukao novi vizualni identitet i obećavajuće najavio party gostovanja DJ zvijezda. Prvi u goste 17. listopada dolazi James Zabiela. Engleski DJ i producent kojeg karakterizira savršena tehnička izvedba i karizma koju posjeduje tijekom nastupa te krase nadimci kao što su Mozart elektronike i elektronski Jedi. Njegov stil bi se mogao opisati kao fuzija breakbeata i housea, a specijalnost mu je igranje s DJ opremom čime dodatno diže razinu energije u klubu. Rezident partyja We Love…Space na Ibizi, zaštitno lice Pioneera i nezaobilazan izvođač na festivalima diljem svijeta, Zabiela je već nastupao na našoj obali i oduševio mnogobrojnu publiku, a ništa manje ne očekuje se ni ovaj put. Party otvara Toni Juranović iz Makarske koji je zadužen za warm up, dok će zatvaranje odraditi domaći Pille & Lushi back to back nastup.
 
james zabiela 
Osim velikih DJ gostovanja u splitskom Kameleonu se u novoj sezoni može odlično zabaviti uz Transformaciju koja će grad, klub i posjetitelje glazbeno i vizualno transformirati iz monotonije u zabavnu stvarnost. Prvo transformiranje dogodilo se 3. listopada, a sljedeće je zakazano za 24. listopada. Gostovanja poput Zabranjenog Pušenja 9. listopada najavljuju bogatu koncertnu sezonu, dok se četvrtkom poslovnjaci mogu opustiti uz novi koncept Kameleon Business Loungea.
  
Sve novosti i detaljan program događanja pogledajte na službenoj Facebook stranici kluba.
 

Foto: PR

Objavljeno: 05.10.2015. u 00:00
Tagovi: party, split

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p