DOGAĐANJA

Split se sprema za svoj omiljeni vintage sajam

Vrijeme je za Judin Pazaar #2
judin pazaar 2 split 
Nakon izrazito uspješnog i posjećenog prvog izdanja u ožujku, ModaKomoda i Judino drvo pozivaju vas na Judin Pazaar #2!

Riječ je o ljetnom sajmu pomno birane muške i ženske vintage i second hand odjeće, obuće, nakita, gramofonskih ploča, stripova, igrica, dječjih igračaka, pokućstva i raznih drugih antikviteta. Judin Pazaar zamišljen je kao projekt koji okuplja Splićane i njihove goste, svih starosnih uzrasta koji njeguju ekološki pristup životu i okolišu, podržavaju umjetničku, glazbenu i filmsku scenu, te podupiru njezin razvoj.

Judin Pazaar će ovoga puta dobiti i humanitarnu notu. Naime, u suradnji s aktivistima iz udruge Sehaliah koja se bavi udomljavanjem napuštenih životinja, dio prihoda od svakog štanda, bit će doniran udruzi, a posjetitelji će imati mogućnost osobno upoznati četveronožne štićenike koji traže novi dom.

Drugo izdanje vintage sajma, koje će se održati 20. i 21. lipnja (17 do 24 sata) u Splitu, osim prodavačima rabljenih stvari, svoja će vrata širom otvoriti uličnim performerima, a nakon ponoći u prostorijama kluba Judino drvo gostovat će mladi bendovi i DJ-i, te filmske projekcije.

 
judin pazaar 
Judin Pazaar će se održavati tromjesečno u Splitu, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosimo ekološkom osvještavanju zajednice.
 
Kako je bilo na prvom izdanju splitskog vintage sajma, doznajte ovdje, a sve aktivnosti koje obuhvaća drugo izdanje Judinog Pazaara pratite na službenoj Facebook stranici.
 
Foto: PR
Objavljeno: 16.06.2015. u 16:39

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p