DOGAĐANJA

Splitsko događanje koje ne smijete propustiti

ModaKomoda predstavlja Judin Pazaar
Judin Pazaar 
Proljeće kalendarski samo što nije stiglo, a Split ga je odlučio spremno dočekati, i to u jednom od svojih najoriginalnijih prostora, klubu Judino Drvo. Ono što je trebalo biti tradicionalno proljetno čišćenje ormara preraslo je u projekt pod nazivom Judin Pazaar, proljetni sajam pomno birane nove, second hand i vintage odjeće, obuće, nakita i ostalog asesoara.

Na ovom okupljanju Splićani i Splićanke će moći obnoviti garderobu sjajnim komadima iz šarolikih ormara desetak gradskih cura koje imaju mota, kao što su ModaKomoda, Ružica Ručni Rad, Mu Cephei, Bigast, Ivana Roo, Contessa Tessa, La Professoressa, Ang Angela, Jana Fabijana, Sonja D, Febe i Tamara Bombardelli.
 
ModaKomoda Petra Nizetic
U projekt se uključila Škola likovnih umjetnosti u Splitu, čiji su učenici s fotografskog smjera u sklopu praktične radionice napravili fotografije nekih komada koji će biti dostupni na Judinom Pazaaru. Uz buvljak, posjetitelji će moći slušati glazbu s gramofona, probati ukusne Judine zalogaje, nazdraviti proljeću uz Judinu kapljicu. Beck's Grand finale Judinog Pazaara uslijedit će pred kraj utorka uz zanimljivu tribinu o fenomenu street style kulture gdje će raspravljati fotografi Goran Čižmešija (StreetStyleSeconds), Luka Nižetić (Luka Nižetić Photography), Sonja Dvornik (Klikom svud) te novinarka Petra Nižetić (ModaKomoda), kao i Vedrana Ilić (Mu Cephei).

Poželite li modni savjet, na raspolaganju će vam biti Judini stilisti, a sve to, uz more dobre zabave, očekuje vas 23. i 24. ožujka, od 16 do 20 sati, u Judinom drvu na splitskoj Kopilici.

Bigast/IvanaRoo AngelaAngela/ContessaTessa 
Mucephei/RuzicaRucniRad 
 
 
Foto: Press
Objavljeno: 19.03.2015. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p