DOGAĐANJA

Spoj mode i zabave!

Svjetski poznate modne marke Miss Sixty, Energie i Killah!

Miss Sixty, Energie i Killah nude cool modne kombinacije koje će vam pomoći da sve oko sebe ostavite bez daha i ovog ljeta! Po uzoru na svjetske metropole i Zagreb ima svoj modni MultiStore koji je na jednom mjestu okupio najbolje iz ponude ove tri urbane modne marke, pravi ''modni raj'' za sve ljubitelje urbanog stila.

Modna marka Killah prepoznatljiva je po svojim šljokičastim i svjetlucavim detaljima koji su idealni bilo da je riječ o poslu ili zabavi, dok je Energie kolekcija bazirana na modelima od jeansa i namijenjena mladim, osviještenim muškarcima koji se ne boje pokazati svoj stil. Novi izgled Miss Sixty heroine suvremen je i potpuno neočekivan, prožet višeslojnim siluetama, nježnim linijama, te s velikim utjecajem grafike.

Najpoznatije adrese popularnih modnih marki su Ilica 11 i odnedavno novootvoreni City Centar One, a modni zaljubljenici moći će iz bogate ponude izabrati atraktivnu odjeću, cipele, torbe, donje rublje, modne dodatke i sve potrebno za vrhunski urbani izgled. Prostor je uređen po principu ''shop in shop concept''  gdje svaka od spomenutih modnih marki ima istaknut svoj ''modni identitet'' i organiziran prostor. A u shoppingu su uživali i Petra Nižetić, Iva Šulentić, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Martina Vrbos, Ivan Vukušić, Manuel Štrlek, te Amar Bukvić.

 

T.B.

Objavljeno: 12.05.2009. u 17:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p