DOGAĐANJA

Sprema se odlična zabava u pulskim tunelima Zerostrasse

Elektro Karneval - veliko finale karnevalskih događanja

Sprema se odlična zabava u pulskim tunelima Zerostrasse 
Nakon svih karnevala, povorki, spaljivanja pusta i ostalih pripadajućih karnevalskih događanja sprema se onaj završni, sasvim poseban - Elektro Karneval koji će se održati u subotu 13. veljače u tunelima Zerostrasse ispod grada Pule. Elektro Karneval ponudit će izbor techouse, techno i trance glazbe na Slurp! i Marsroom floorovima.

Headliner Slurp! floora je Sunčica Barišić aka Miss Sunshine. Vodeća hrvatska techno dama aktivna je od 1997. godine i do danas je nastupila u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj, a česti je gost raznih partija diljem svijeta. Mnogi kritičari svrstavaju je u Top 5 dama koje se profesionalno bave DJ-ingom u ovom dijelu Europe. Uz nju će na Slurp! flooru nastupiti i pet pulskih dj-a koji godinama stvaraju scenu u Istri i šire.
 
Sprema se odlična zabava u pulskim tunelima Zerostrasse 
Lemon Inc. je lokomotiva istarske elektronske scene, šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina. Make je legendarni pulski techno DJ koji je i dalje neumoran u u isporučivanje kvalitetnog i plesnog techna. Borut Cvajner je pripadnik mlađeg naraštaja pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu, a suvlasnik je i Vakuum Recordsa koji izdaje isključivo vinile. XXL i Bebetto rezidenti su Slurp! festivala s ogromnim iskustvom i stažem koji je započeo još u prošlom stoljeću na partijima u Fort Bourgignonu te Valkana Beach festivalima.

Headliner Marsroom floora je Riodario, pulski trance dj i producent te pokretač Life Celebration Festivala koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Marko Grbac aka Green Screen pulski je glazbenik, dj i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj friški live-act. Uz njih dvojicu tu su još svestrani Teddy Lee, Sale te Alen koji je šef Marsrooma i Future Nature festivala.
 
Sprema se odlična zabava u pulskim tunelima Zerostrasse 
Elektro Karneval započinje u 23 sata i traje do 7 sati ujutro, ulaznica je 40 kn do ponoći i 50 kn poslije, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25 kn cijelu noć.
 
Foto: Facebook
Objavljeno: 27.01.2016. u 10:55
Tagovi: glazba, Pula

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p