DOGAĐANJA

Sting stiže u pulsku Arenu

Nakon punih 20 godina glazbenik se vraća u Pulu
sting
N
akon nedavne objave njegovog dugoočekivanog pop-rock albuma 57th & 9th te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, najavljen je i hrvatski koncert Stinga u pulskoj Areni, na jednoj od najljepših koncertnih pozornica, 26. srpnja 2017. godine. Bit će to jedini koncert ove engleske zvijezde u regiji, a u Pulu se vraća nakon punih 20 godina.


Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u pulskoj Areni kreću u prodaju 7. veljače 2017., u 9.00 sati, u sustavu Eventima, a s obzirom na to da je turneja rasprodana diljem svijeta, za očekivati je kako će i za hrvatski koncert vladati veliki interes. Samo će najveći obožavatelji, članovi fan kluba Sting.com, imati priliku kupiti ulaznice u pretprodaji koja kreće u petak, 2. veljače 2017., u 9.00 sati.

Na turneji 57th & 9th Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera. Stingov dvanaesti solo album 57th & 9th prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla I Can´t Stop Thinking About You, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi Petrol Head te himničnog singla 50,000. Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Za sve informacije o turneji i prodaji ulaznica posjetite stranicu: www.sting.com te www.eventim.hr.


Foto: PR
Objavljeno: 02.02.2017. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p