DOGAĐANJA

Stiže ZZZagreb Food Festival!

Najbolja zagrebačka jela u centru grada

zagreb food festival
J
oš jedan dokaz da se mjesecu rujnu možemo samo radovati dolazi u obliku ZZZagreb Food Festivala (punim imenom Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival), koji će se održati 5. i 6. rujna 2015. od 12 do 21 sat, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera (pored Zrinjevca) u Zagrebu.

Festival je to koji će posjetiteljima ponuditi najbolja zagrebačka jela, u suradnji s renomiranim chefovima etabliranih zagrebačkih restorana poput Time Restaurant & bara, Hole in One, Binimoto, te osječkog Burger bara.

Festival će ponuditi preko 10 različitih specijaliteta, među kojima izdvajamo specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushija, ramena i drugih azijskih fuzijskih specijaliteta, bun sendviča, BBQ Pulled pork sendviča te mnogih drugih ukusnih specijaliteta.
 

Organizatori su mislili i na najmlađe pa će tako u posebnom kutku za djecu, najmlađima osigurati bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana itd.

Posjetitelji će bonove za kozumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imati će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona naših sponzora i partnera festivala (npr. ručak za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, pakete piva itd…).

Festival u oba dana za posjetitelje otvara svoja vrata točno u 12h, na znak gričkog topa i ostaje otvoren sve do 21h.

Zagreb Food Festival svoja će izdanja doživjeti i u drugim gradovima, stoga nas u 2016. godini očekuju Varaždin, Split, Osijek, Drubrovnik te ponovno Zagreb.
 
 
Više informacija o događanjima i programu moći će se pronaći na službenim stranicama festivala www.foodfestival.hr i na službenoj Facebook stranici.

Foto: PR, Facebook
Objavljeno: 24.08.2015. u 09:47

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p