DOGAĐANJA

Što donosi Ljeto u Kaptol Boutique Cinema?

Top filmovi, filmski kokteli i akrobacije

kaptol boutique cinema
P
onuda glavnog grada od ove je sezone bogatija za atraktivna ljetna događanja u najnovijem zagrebačkom kinu. Od 1. srpnja do 3. rujna traje Ljeto u Kaptol Boutique Cinema, program koji donosi brojne poslastice za sve koji ljeto provode u Zagrebu.


Osim top filmova koji će se prikazivati tijekom srpnja i kolovoza, svakodnevno će mališani uživati na dječjoj Kinocrtaonici u WOW baru gdje će dostupna biti i osvježavajuća ugostiteljska ponuda tijekom ljetnih vrućina. Kino je pripremilo posebnu cijena kavice za umirovljenike po cijeni od 9 kn te koktele po cijeni od 25 kuna. Izvrsna pogodnost su i povoljnije cijene boutique sjedala te poseban zabavni program za djecu subotom prije Matineja.

Kaptol Boutique Cinema će u srpnju i kolovozu prikazivati neke od najiščekivanijih filmova godine; Spider-Man: Povratak kući, Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Lude od sreće, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Nož u našim leđima, Atomska plavuša… Kino u Centru Kaptol ima i zanimljiv popis glazbenih filmova tako da su aktualni onaj o 2Pacu: All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakuru, Django - o najpoznatijem jazz gitaristu svih vremena, Djangu Reinhardu.

kaptol boutique cinema
U Kaptol Boutique Cinema osigurali su i promotivne cijene boutique sjedala te će ona imati istu cijenu kao i regular sjedala ( *bez uključenog pića u cijenu). Za sve ljubitelje sedme umjetnosti koji će biti kupci ulaznica za neke od filmova ovog ljeta, kino je pripremilo i 20% popusta na dio asortimana iz WOW bara.

Najmlađe će oduševiti Kinocrtaonica – dio WOW bara namijenjen djeci u kojem mogu crtati ili bojati te sudjelovati u natječaju; jedan vrijedni crtač dobit će poklon - proslavu dječjeg rođendana za desetero djece. Sve što trebate napraviti je na svojem Facebooku ili na Facebooku Kaptol Boutique Cinema objaviti sliku dječjeg crteža nacrtanog u kinu (post mora biti javno objavljen) uz #kinocrtaonica te pričekati da kino odabre najcrtež 8. rujna kad će "sretni crtež" biti javno objavljen na Facebooku kina. Pravila natječaja potražite na www.kaptolcinema.hr.

kaptol boutique cinema
Uz Kinocrtaonicu, kino će subotom ujutro oko 10.30 prije matineja ugostititi prave akrobate i cirkuske umjetnike koji će od 8. srpnja do 2. rujna postepeno uvoditi u svijet vještine; plesom na svili, hula hoopom, žongliranjem...

Razveselit će i kokteli na bazi kave te nova koktel karta koja uključuje „filmske klasike“. Široj javnosti je malo poznata povezanost i utjecaj filmske kulture na koktel kulturu, stoga će ovog ljeta isto moći doživjeti.

Za kraj ljeta, iz kina već sad najavljuju velik interes za dva rock spektakla koje prikazuju u rujnu David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i Black Sabbath: The End of The End, 28. rujna.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na www.kaptolcinema.hr, na Instagramu i na Facebooku kina.

kaptol boutique cinema
Foto: Duško Vlaović
Objavljeno: 29.06.2017. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p