DOGAĐANJA

Što nam donosi najčarobniji doček u Laubi?

Nova godina u interesantnom zagrebačkom prostoru
lauba
N
ajpopularniji i svakako jedan od najinteresantnijih zagrebačkih prostora doživio je dosad brojne transformacije i ugostio brojna događanja, a vrijeme je došlo i za nova iskustva i pomicanje granica. Prvi puta ikada Lauba otvara svoja vrata u novogodišnjoj noći i to u nikad dosad viđenom izdanju. Vrtlog zaraznih plesnih ritmova, klupska atmosfera, birana hrana i pića u neograničenim količinama, čarobni interijer i vrhunska produkcija u najluđoj noći u godini bit će na nekoj drugoj razini – fakat.!


Iskustvo novogodišnje noći u Laubi će bez sumnje biti nezaboravno, a Lauba Experience ulaznica donosi upravo to – nezaboravno iskustvo za sva osjetila uz plesne ritmove i skroz novu klupsku atmosferu, ali i vrhunsko iće i piće u neograničenim količinama, cijelu noć. Lauba Magic Experience ulaznica nezaboravno iskustvo čini još i čarobnim, te omogućuje da u novogodišnjoj noći uživate na izdvojenoj VIP tribini, uz vrhunsku poslugu te jednako neograničenu ponudu hrane i pića. VIP ulaznice za ovaj nezaboravan doček gotovo su rasprodane! Ulaznice su dostupne su web dućanu i na svim prodajnim mjestima Eventima te u Laubi od 11 do 18 sati (Baruna Filipovića 23) i Matis Absolut Baru (Dvorana Vatroslava Lisinkog, Trg Stjepana Radića 3).

Glavni akter novogodišnjeg tuluma, Kiril Džajkovski, u Zagreb stiže praćen romskim muzičarima koji svojom zaraznom energijom Kirilove plesne hitove začine svaki puta jednako žestko, a opet malo drugačije, a uz DJ-e Fiddly Digits i Bocca Sofistifunk plesat ćete od ranih večernjih do ranih jutarnjih sati!

Lauba
Kategorije i cijene ulaznica su:

LAUBA EXPERIENCE 430,00 KN (neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića) / *moguća rezervacija stola po cijeni od 300,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE 700,00 KN (odvojena VIP zona sa šankom, konobarima, neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića) / *moguća rezervacija stola po cijeni od 500,00 KN – GOTOVO RASPRODANO

LAUBA MAGIC EXPERIENCE PACKAGE 4.000,00 KN (6 LAUBA MAGIC EXPIRIENCE ulaznica s uključenim stolom)

Više informacija o ponudi na Facebook eventu događanja, a dodatne informacije i rezervacija stolova na info@fakat.eu i na 01 48 39 434.

Foto: PR
Objavljeno: 27.12.2016. u 13:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p