DOGAĐANJA

Što nam sve donosi prvi tjedan Adventa na Europskom trgu?

Najtopliji blagdanski ugođaj u srcu Zagreba
Što nam sve donosi prvi tjedan Adventa na Europskom trgu? 
Advent na Europskom trgu otvara se u subotu, 28. studenoga u 18 sati vješanjem tisućitog srca te nastupom elektropop dua Nipplepeople (od 20 sati). Nakon otvorenja, u adventskoj atmosferi na jedinom trgu s tisuću srca moći će se uživati narednih 40 dana, sve do 6. siječnja.

Prvi tjedan Adventa na Europskom trgu donosi sedam koncerata mladih domaćih izvođača i bendova prema izboru ekipe Balcony TV-a, a nastupaju Nipplepeople - powered by Yammat FM (28/11), Mel and the Thunders (29/11), Nebo Roza (30/11), Dječak iz vode (01/12), Lolita (02/12), F O R (03/12) i Mačci (04/12). Svi koncerti počinju u 20 i 30 sati.

Yammat FM, kao medijski partner Adventa, poklanja publici koncert za otvorenje (Nipplepeople) te osigurava niz nagrada tijekom trajanja Adventa, a predstavit će i novi glazbeni kanal Yammat DJ na kojem će glazbu birati Yammatovi DJ-i.
 
Što nam sve donosi prvi tjedan Adventa na Europskom trgu?
Također, u okviru serije izložaba pod nazivom 10 štafelaja nedjeljom organiziranih u suradnji s Boonikom, 29. studenoga od 11 do 13 sati bit će postavljena prva izložba u nizu kojom će se predstaviti ulični umjetnik Lunar.

U nedjelju, 29. studenog, uz podršku EU komisije, od 10 do 11 sati organiziran je i jutarnji program za djecu Čarobni baloni.
 
Advent na Europskom trgu trajat će od 28. studenoga 2015. do 6. siječnja 2016. godine te će objediniti preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, s nogu će se svaki dan moći nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova. Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.) i upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima. Bit će tu i izložbe nedjeljom prijepodne i dječji program vikendom ujutro, tržnica lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu, DJ nastupi te posebni programi za Badnjak i doček Nove godine.
 
Što nam sve donosi prvi tjedan Adventa na Europskom trgu?
 
Foto: PR
Objavljeno: 26.11.2015. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p