DOGAĐANJA

Što nas čeka na dočeku Nove godine na Europskom trgu?

Najtopliji blagdanski ugođaj u srcu Zagreba
 europski trg
 
najluđoj noći u godini Europski trg pretvorit će se u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca. Što ćemo slušati zadnje u 2015., a što prvo u 2016. u rukama je DJ-a i producenta s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi te jednog od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina - Eddyja Ramicha. Uz Eddyja, za dobru plesnu atmosferu u novogodišnjoj noći bit će zaduženi i popularni europski DJ-i, Mr Mendel i Saint-James koji u Zagreb stižu iz Amsterdama i Pariza.

Mr Mendel polako ali sigurno postaje pravi ambasador amsterdamske scene u svijetu, nametnuvši se u Amsterdamu kao jedna od vodećih figura kada je u pitanju klupski i disko zvuk. Saint-James (Maxence) pak sa svojom ekipom iz Phonographe Corp stoji iza nekoliko klupskih serijala u Parizu, poput Digger’s Delighta, kojima su unijeli novi duh u noćni život grada. Sjajna kombinacija Mr Mendel - Saint-James - Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja od 21 sat do 4 ujutro.

Kao zagrijavanje za Silvestrovo, na Europskom trgu vas svaki dan s početkom u 20 i 30 sati očekuju super koncerti, a na programu su dvije kantautorice udružene pod imenom Auguste (PON, 28/12), peteročlani elektro-punk bend Baden-Baden (UTO, 29/12) i graveyard-pop dvojac Side Project (SRI, 30/12). Prvi dan u Novoj godini, petak, rezerviran je za party iznenađenja.
 
Europski trg 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 28.12.2015. u 10:07
Tagovi: Zagreb, nova godina

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p