DOGAĐANJA

Street food festival u centru Zagreba

Četvrto izdanje popularnog festivala hrane
Street food festival
 
Marinirana krilca, sočna vratina, egzotične kofte, odresci i janjeći šiš dog samo su mali dio gastronomskih delicija koje će se u subotu i nedjelju, 25. i 26. travnja, naći na jelovniku četvrtog po redu Street Food Festivala koji se ove godine održava u samom središtu Zagreba – na prekrasnom Europskom trgu.

Dvije tone mesa, preko tone povrća i neprocjenjive arome najfinijih začina bit će dovoljno da se svi željni ukusne hrane i dobre zabave pridruže ovoj manifestaciji koja je već postala tradicionalan proljetni gastro događaj koji se ne propušta.
 
Street food festival 
Tema ovogodišnjeg Street Food Festivala je grill odnosno specijaliteti s roštilja koji će zasigurno primamiti brojne ljubitelje ovog dobro poznatog načina pripreme hrane da uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih jela. Kako su svake godine želje posjetitelja sve veće tako su i organizatori željeli gostima pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj, pa ove godine festival surađuje s brojnim vrhunskim i nagrađivanim brandovima koji znatno pridonose kvaliteti festivala.

Lokacija Europskog trga idealna je za ovaj tip događanja pa će tako, zbog otvorenog prostora, više ljudi imati jednostavan pristup festivalu, a ulaznice se ove godine ne naplaćuju nego se jela naplaćuju zasebno, uz vrlo pristupačne cijene od 30 kuna za jednu porciju do 60 kuna za porciju za dvije osobe.
 
Street food festival
Radno vrijeme festivala bit će od 12 do 19 sati, a u subotu navečer u pripremi je i koncert uživo koji će potrajati do 22 sata i obogatiti ovu jedinstvenu gastro priču.

Foto: PR

Objavljeno: 07.04.2015. u 14:27
Tagovi: hrana, street food

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p