DOGAĐANJA

Strogi centar Zagreba dobio ekskluzivno modno utočište

Nikolina Pišek kuma showroom-a Martine Felje

Svi znamo da zvijezde vole haljine Martine Felje. Ova cijenjena dizajnerica naprosto obožava surađivati s poznatim licima domaće estrade koje njenim kreacijama daju poseban štih.

Posljednji u nizu uspješnih projekata Martine Felji, koji uključuje odijevanje Kim Kardashian za jedan od modnih editorijala, dodatno je pojačao uzbuđenje koje je kulminiralo službenim otvaranjem zagrebačkog showroom-a na adresi Petra Preradovića 9. (prvi kat) u strogom centru Zagreba.

Poznate face, među kojima su bili Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Mara Bratoš, Ivan Alduk, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Barbara Radulović te kuma samog showrooma Nikolina Pišek, pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za domaću publiku. Martina nam je objasnila koncepciju prezentacije i prodaje svoje odjeće na novoj adresi:  „Ovo je mjesto na kojem se kupac osjeća posebnije i prihvaćenije. Ovakav tip prodajnog mjesta svakako mi je bolji od tipične modne trgovine i moram naglasiti kako nije „na cesti", već ekskluzivnije pristupa potencijalnom kupcu. Izabrala sam Nikolinu Pišek kao kumu showroom-a iz jednostavnog razloga - svi znamo da je Nikolina seksi, a to je nešto što ljudi vrlo često stavljaju uz moj dizajn. Ona je savršen odabir i iznimno sam ponosna što nosi moje haljine..."  


Zvijezda večeri svakako je bila Nikolina Pišek koja je, kao i uvijek, zračila energijom i samopouzdanjem. Odjevena u crnu kožnu haljinu Martine Felje, izjavila je: „S Martinom sam surađivala i prije ovog kumstva te smo uspostavile dobar odnos van poslovnog plana. Na istoj smo frekvenciji i bilo mi je jako drago kada mi je ona to predložila. Cijenim to što je ona napravila i koliko se uspjela probiti u inozemstvu. To je stvarno fascinantno jer nitko od naših dizajnera nije to, barem dosad, uspio. Ne kažem da su oni zbog toga manje vrijedni ili manje dobri, nego naprosto Martina je probitačna i posebna te zna kako se uspeti na ljestvici uspjeha i svaka joj čast. Želim joj svu sreću i nek joj je ovo tek početak. Martinine kreacije često nosim, posebno u nekim protokolarnijim prigodama. Njena odjeća je scenski efektna i raznovrsna, za svaku prigodu se može pronaći ponešto, od nekih sado-mazo kožnih modela sa zakovicama i zipovima, do jako ženstvenih haljinica s perjem, štrasom i resama. Mislim da se u njenim kolekcijama može pronaći ponešto za svaki ukus."

Ukoliko imate vremena, toplo vam preporučamo posjet ovom showroom-u u kojem caruju dobre haljine, energija i svjetski uspješna modna priča poznate zagrebačke dizajnerice Martine Felje...

M.B.

photo: Fashion.hr

Objavljeno: 02.12.2011. u 12:28
Tagovi: Martina Felja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p