DOGAĐANJA

Dobar razlog da subotu provedete u Art Parku

Cirkuski performansi i domaći dizajn na Designer POP UP open airu
designers pop up
Ljeto je došlo i prošlo, a kako bi se kvalitetno oprostili sa sezonom plaža i festivala te pozdravili sezonu u Zagrebu, u Art Parku su odlučili okupiti mlade i urbane dizajnere na jedno mjesto i u jednu zabavnu priliku. Ove subote, 17. rujna, u Art Parku se održava Designers POP UP open air, događaj koji ne smijete propustiti!

Designer POP UP open air
je osmišljen kao dućan na otvorenom u kojem ćete moći obaviti jesenski shopping i odabrati originalne komade odjeće i nakita sa domaće scene - isključivo ručne izrade.

Art Park u centru Zagreba postao je žarište kreativne i kulturne scene i mjesto gdje se na različitim radionicama i događanjima Zagrepčanima omogućuje da se upoznaju sa zanimljivim dizajnerima i umjetnicima.

me and the machine
Cijeli događaj će se odvijati u subotnje poslijepodne od 15.30 do večernjih sati. Idealno za razmjenjivanje ljetnih pustolovina, i budućih planova uz shopping. Brendovi među kojima će se moći birati su: Me and the machine, Candybalism, Amnezie, Fabric8 co-op : WIMB?, RAAD & Mihaela Plantak Design, bossa noga, Ayelen A̲̿, JEM, JUMPS, JunkJewellery... POP UP dućan otvoriti će i zatvoriti cirkuski performansi, a jedan od njih će izvoditi dobro uigrani AcroFunkers s acro-fire stuff točkom Introspekcija.

candybalism

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 14.09.2016. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p