DOGAĐANJA

Sve RTL-ove ljepotice na okupu

Predstavljen RTL2 kanal

RTL Televizija predstavila je danas u Branimir centru, u Cinestaru, specijalizirani kanal zabave, RTL 2. Pred punom dvoranom od 200 ljudi predsjednik uprave Johannes Zuell i direktor prodaje Miro Bižić najavili su novi kanal i prezentirali zabavan sadržaj koji će se emitirati na RTL-u 2 od 02. siječnja 2011. godine u 18.00 sati.

Predstavljanje su pohodile i RTL-ove perjanice: Tatjana Jurić, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Antonija Blaće te Edita Misirić. Dame su došle skockane svaka u svom stilu, s tim da primjećujemo kako kod Sopek zime nema, te još njeguje tamni ten iz ljetnih dana.

Voditeljica se pojavila u sivo/crvenom izdanju, točnije vunenoj haljini i kaputu s aplikacijama crvene boje, a da bi sve bilo usklađeno obukla je i crvene baršunaste čizme preko koljena. Lijepa trudnica Antonija Stupar Jurkin ogrnula se trendy krznenim prslukom, dok je Tatjana Jurić standardno bila prava dama u zanimljivom baloneru i crnoj haljinici. Izvrsno raspoložena bila je i Antonija Blaće koja je izgledala fantastično u sivoj tunici/haljini i s kosom dignutom u nemarnu punđicu.

 

 

Objavljeno: 16.12.2010. u 17:05

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p