DOGAĐANJA

Svirka koju ne propuštamo:

Lovely Quinces u Rockmarku
Lovely Quinces 
Utorak je i vi biste žarko željeli svratiti negdje nakon posla, a nekako vam se ne sjedi u zadimljenom baru. Rješenje stiže u obliku koncerta kojeg bi bilo izvrsno popratiti. Naime, na malenu drvenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark ponovno se vraća ljupka Dunja, poznatija kao Lovely Quinces, koja će biti gošća Akustike u utorak, 16. prosinca.

O njezinom dosadašnjem radu i postignutim uspjesima vjerujemo da već sve jako dobro znate. Nakon objave debitantskog singla "Wrong House", mlađahna i talentirana Splićanka predstavila se nizom koncerata diljem Hrvatske i regije, kao i publici preko Atlantika – Dunja se može pohvaliti i kako je bila dio svjetski poznatog SXSW festivala u Austinu. Jedan od recentnih uspjeha svakako je i samostalni nastup u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, gdje je pred 600-tinjak posjetitelja predstavile starije i novije materijale te još jednom dokazala zašto je jedna od naših najistaknutijih kantautorica.

Kroz kratku akustičnu svirku, Lovely Quinces će predstaviti aktualne singlove "M" i "Secret Smile" te EP izdanje "No Room For Us". Ovo će ujedno biti i posljednja svirka Akustike u 2014. godini. Nakon toga slijedi kratka blagdanska pauza te se povratak zakazuje za 13. siječnja 2015.
 
Početak akusticiranja u Rockmarku uz Lovely Quinces je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

photos: pr

Objavljeno: 15.12.2014. u 16:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p