DOGAĐANJA

The Chemical Brothers, Tinie Tempah i Editors novi su razlog za posjet Szigetu

Bliži se iščekivani glazbeni festival

sziget festival 
Line up Sziget Festivala je sve više i više raznolik, predstavljajući sve glazbene žanrove, a The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand i Laidback Luke najnovija su imena dodana na line up te ujedno posljednja velika glazbena najava sedmodnevnog festivala.

Ulaznice se prodaju rekordnom brzinom, tako da oni koji žele tulumariti non-stop sedam dana i uživati u Sziget vibri, svakako trebaju djelovati odmah. Program na više od 50 bina i programskih mjesta kontinuirano se dodaje na zabavu Otoka slobode. Sziget posjetitelji mogu uživati u najvećim nastupima na glavnoj pozornici i drugim popularnim prostorima, ali i otkriti uzbudljive instalacije, programe i mnoge umjetničke forme kao što su suvremeni cirkus, kazalište, ples, ulično kazalište i još mnogo toga! 
 
sziget festival 
Na glavnoj pozornici The Chemical Brothers će nastupiti 10. kolovoza, dok će Tinie Tempah svoje fanove zabaviti 14. kolovoza. U posljednjih dvadeset godina, The Chemical Brothers su redefinirali ideju live elektronske glazbe, a ta ideja i dalje poštuje iste osnove - koncert kao kombinacija transcendentnog audio-vizualnog prostora u kojem se publika može izgubiti za vrijeme trajanja skupa. S druge strane, Tinie Tempah, 23-godišnji britanski reper će zasigurno donijeti neke nove vibracije na glavnu pozornicu, s obzirom na to da je i dalje među omiljenim pop zvijezdama današnjice.
 
The OTP Bank A38 Stage će rado ugostiti Editorse, koji se sada i službeno vraćaju, karizmatični duo Valesku Steiner i Sonju Glass aka BOY, američkog glazbenika i pjevača BØRNS, kao i Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia 'Outer Edges' i Kasru.
 
sziget festival
Gigantski šator elektronske glazbe također ima zavidan broj imena. Pored već najavljenih nastupa Afrojacka, Vinai, Dyro, DVBBS, Zedda, Nickyja Romera organizatori sada dodaju i Jayja Hardwayja, Volt&State, Fedde Le Granda, D-Waynea, Tujamo i Laidback Lukea. Telekom Arena će ugostiti Apster, StadiumX, Breathe Caroline, Nicka Talosa, Blinders, 2empress, Ravitez, Las Salinas i Yves V-ja.

Ulaznice se prodaju rekordnom brzinom, pa tako petodnevne ulaznice više nisu dostupne, a više od 90% sedmodnevnih propusnica je već prodano. Svi koji bi htjeli uživati u sedam dana na jednom od najboljih europskih festivala trebaju požuriti. Sve informacije dostupne su na web stranici
 
sziget 
Foto: PR
Objavljeno: 08.06.2016. u 16:55

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p