DOGAĐANJA

Tjedan besplatnih predstava u Centru KNAP

Otvorena scena Knap
knap
Planirate li sljedećeg tjedna poneki izlazak, ideja za barem jedan je stigla iz Knapa. Sljedećeg tjedna, od 18. do 21. travnja 2017. organizatori pozivaju na Otvorenu scenu kada će se predstaviti četiri večernje predstave na koje je ulaz besplatan.

Ideja je kroz program Otvorene scene Knapa ponajboljim amaterskim kazališnim grupama i njihovim predstavama, osigurati profesionalne tehničke uvjete i kazališnu dvoranu kako bi svoj rad mogli predstaviti široj publici. Kazališne amaterske skupine sastavljene su od glumaca, entuzijasta koji svoje slobodno vrijeme provode na daskama koje život znače. Glumci su privatno raznovrsnih profesija, a većinom su studenti, zaposleni, nezaposleni, a (snađe se i pokoji srednjoškolac. Njihove su predstave suvremene, promišljene, inspirirane, prema dramskom predlošku ili autorske.

18.4. (utorak) u 20h će tako na rasporedu biti Teatar Gaudeamus- R.Agić: Salvata, 19.4. u 20h na scenu stupa Dramska skupina Hrvatskih studija- H.Ibsen: Sablasti, 20.4. u 20h prikazuje se Točka na i – A.P.Čehov: Galeb (u koncertnoj dvorani), dok će se 21.4. u 20h održati Erkave- I.Vidić/R.Marinković: Groznica.

Foto: PR
Objavljeno: 14.04.2017. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p