DOGAĐANJA

Tko se sve pojavio na castingu za Dove Fashion.Hr?

Dizajneri odabrali modele za novo izdanje prestižnog modnog događanja

Povodom vodećeg domaćeg modnog događanja, DOVE FASHION.HR-a, za sezonu proljeće-ljeto 2011/12 jučer se u Hypo centru održao službeni casting modela koje su osobno birali poznati domaći modni dizajneri kao lica svojih pret-a-porter revija.

Svoje kolekcije predstaviti će dizajnerska imena: I-GLE, Robert Sever, TAJA, Martina Felja, Stjepan Čuka, Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, Igor Galaš, Alduk, Ana Maria Ricov, eNVy room, Ivica Skoko te u sklopu projekta INDUSTRIJA: Robert Sever za SAN PETER, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za RIO RIJEKU, Igor Galaš za ARENU, Juraj Zigman i Ana Maria Ricov za BAMBI.

dizajneri Igor Galaš, Ana Maria Ricov, Robert Sever, Nikica Ivančević (eNVy room) i Nataša Mihaljčišin (I-GLE)

Generalnom castingu DOVE FASHION.HR-a prisustvovalo je dvjestotinjak modela iz vodećih modnih agencija u Hrvatskoj kao što su Talia, Midikenn, Sandra i Atomic Models.  

Neposredno prije velikog castinga održan je poseban dječji casting u plesnom centru Tala povodom kolekcije Juraja Zigmana i Ana Marije Ricov za BAMBI u sklopu projekta FASHION.HR INDUSTRIJA.

Žiri castinga: Kristina Đukić, Bambi, Jasmina Kapetanović, Fashion.hr, Alen Sesarić, koreograf, Juraj Zigman, dizajner i Martina Vrbos, pjevačica

Osim dizajnera u finalnom izboru sudjelovala je i pjevačica Martina Vrbos. Dok će Ricov dizajnirati cipele za mlade modele, Zigman će biti zadužen za modnu kolekciju odjeće. Gotovo šezdeset kandidata oduševilo je dizajnere svojim nastupom i samouvjerenošću.

Od 11. do 13. ožujka Paviljon 5 Zagrebačkog Velesajma postati će epicentar hrvatske modne scene ali i domaće industrije. U večernjim terminima pomno odabrani uzvanici uživati će u kolekcijama etabliranih dizajnera na DOVE FASHION.HR-u, dok će dnevni termini biti rezervirani za brojne aktivnosti na prvom domaćem sajmu mode FASHION.HR INDUSTRIJI.

 

Objavljeno: 27.02.2011. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p