DOGAĐANJA

Tko se sve pojavio na hrvatskoj premijeri Yves Saint Laurent filma?

Brojni poznati uživali u najiščekivanijem modnom filmu godine

 
Utorak navečer bio je rezerviran za svečanu premijeru najiščekivanijeg modnog filma godine, onog o velikom dizajneru Yves Saint Laurentu. Za svečanu premijeru koja je održana u Gold Class kinu Cinestaru pobrinuo se modni časopis Grazia u suradnji s brandom YSL i Douglasom, a prve redove kino dvorane popunili su neki od najpoznatijih modnih insajdera i trendseterica s naše javne scene. 

Biografska drama YSL upoznaje nas sa samim počecima karijere slavnog francuskog dizajnera čije je ime do danas ostalo sinonim za inovativnost i luksuz. U filmu YSL pratimo njegov život od 1958. godine kada je kao mlad i talentirani dizajner upoznao svog ljubavnika te kasnijeg poslovnog partnera Pierrea Bergea. U središtu je priče njegov osebujan karakter i životni svjetonazor po kojemu je i ostao zapamćen… Režiju potpisuje Jalil Espert, a u glavnoj ulozi se našao fantastičan Pierre Niney.

U filmu su uživale Branka Krstulović, Iris Androšević, Iva Balaban, dizajneri Damir Begović i Domagoj Štimac, stilist Petar Trbović, glavna urednica časopisa Grazia Selma Terlević i brojni drugi.

Film se od jučer prikazuje u kino dvoranama diljem Hrvatske, a naša topla preporuka je da ga svakako pogledate jer je zbilja odličan!

 
Selma Terlević

Iris Androšević

 

Tihana Harapin Zalepugin

 

Petar Trbović

 

Branka Krstulović i Iva Balaban

 

Ogi Antunac

 

Damir Begović i Domagoj Štimac

A.B.

photos: Martina Kenji

Objavljeno: 19.06.2014. u 09:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p