DOGAĐANJA

TONI & GUY AVANT – GARDE SHOW DANAS NA BEAUTY & LIFESTYLE SHOWU

Večeras zatvaranje uz goste iz Londona!

Prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW koji je svoja vrata posjetiteljima otvorio ovog petka u zgrebačkoj Areni do danas će ponuditi nabolje iz svijeta ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnessa.

Prvog je dana zagrebačka publika imala priliku vidjeti natjecanje u izradi noktiju, kao i svečanu reviju poznatog zagrebačkog frizerskog salona Renata, koji je u tako proslavio vrlo uspješnih 30 godina rada. Reviju frizura tom su prigodom nosile i nekadašnja primabalerina Almira Osmanović, pjevačica Danijela Pintarić, glumica Ankica Dobrić, tv voditeljica Fani Stipković, novinarka Josipa Pavičić, nova Miss Universe Lana Obad te mnogi drugi. Za koreografiju je bila zadužena bivša plesačica i koreografinja sa zavidnom svjetskom karijerom Ivona Brnelić.

Kao i u petak, kroz jučerašnji su nas program vodili tv voditeljica Vanja Halilović i glumac Mario Valentić. Jučer su predstavljeni Cro Hair Show koji je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Label M Team, Beauty Art Show, natjecanje u make up-u Profokus, Kenue Show, a drugi je dan završen orginalnom revijom frizura gostiju frizera Sarajeva.

Prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW završava danas, velikim TONI & GUY AVANT GARD SHOW-om, koji će gosti iz Londona po prvi puta prikazati u Hrvatskoj, a nakon nedavno prikazanog istog na londonskom tjednu mode.

Objavljeno: 11.04.2010. u 15:34

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p