DOGAĐANJA

Tulum inspiriran 70-ima kao savršen početak godine

Zagrijte se i rasplešite na prvom Roller Boogieju u 2017.
roller boogie
Ako ste mislili da je siječanj jedan siv i dosadan mjesec u kojem su izlasci na čekanju, morat ćemo vas razuvjeriti. Naime, nakon niza uspješno održanih programa u protekloj godini, ekipa Roller Boogieja nas već s početkom 2017. tjera da se odvojimo od toplih dekica i kauča, navučemo štogod šljokičasto i u disco raspoloženju se uputimo u najljepšu zagrebačku pivnicu, The Garden Brewery.

Upravo nas tamo, u jedinoj pivnici s disko kuglom, 21. siječnja 2017. čeka Roller Boogie u svom novom ruhu. Klupski program baziran na plesnoj boogie, disco i house glazbi inspiriran je zabavama karakterističnim za 70-te godine kada je disco bio na samom vrhuncu, a u The Garden Brewery će donijeti upravo dobar zvuk za čiju će se selekciju pobrinuti rezident DJ-i Alen S i hrwo E te inozemni gost Dicky Trisco. Uz to, na prvom ovogodišnjem Roller Boogieju posjetitelje će zabavljati i profesionalni roleri, a cijela će priča biti začinjena zalogajima s potpisom Submarine Burgera.

roller boogie
Dicky Trisco (Disco Deviance / UK) je DJ, producent i remikser iz Engleske. Jedan je od osnivača Maxi Discs i vlasnik Disco Deviance labela te trostruki Olimpijski Gin & Tonic prvak. Kaže za sebe da je ovisan o glazbi i načinu na koji ona povezuje ljude. Alen S (xxxDJs / ZG) je dobro poznato ime na domaćoj glazbenoj sceni. Jedan je od Kontrapunkt DJ-a i promotora, a soul funk publici poznat iz Karusel klupskog program usmjeren na soul-funk hitove s kraja 60-ih, boogie ritmove 70-ih, latin i dancefloor jazz, a možda ste svojevremeno dolazili u njegov klub Klub kino Grič. hrwoE (Roller Boogie / ZG) je pak pokretač Roller Boogie programa i iza sebe broji nekoliko projekata vezanih uz organizaciju klupskih večeri: Discotheque, Concorde Club, Confidential, Sticky Wax i Haustor.

roller boogie
roller boogie
Nesumnjivo, ovaj trojac ima sve što je potrebno kako bi rasplesali zagrebačku publiku - iskustvo i dobru selekciju glazbe, a dobro je znati kako sve one koji na Roller Boogie 21. siječnja dođu obučeni u retro stilu (70-te, role, disko outfit) čekaju zanimljiva iznenađenja. Sve informacije o Roller Boogieju u The Garden Brewery možete saznati i na Facebook eventu.

roller boogie
roller boogie
Foto: Dario Dunaj
Objavljeno: 09.01.2017. u 15:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p