DOGAĐANJA

U petak u Zagreb stiže Jackmaster

Ideja za izlazak
jackmaster
O
rganizatori We Love Sound događaja počastit će zagrebačku publiku još jednim gostovanjem. Ovog petka, 28. travnja u The Best dolazi mladi britanski DJ Jackmaster koji je prema izboru slušatelja i fanova Resident Advisora izabran za drugog najboljeg DJ-a 2016. godine.


Stil ovog talentiranog DJ-a iz Glasgowa se može opisati kao vožnja od zaboravljenih disco traka savršeno ukomponiranih u house i techno glazbu. Jackmaster je dosad nastupio u brojnim klupskim institucijama, a nakon nastupa na hrvatskim festivalima - Sonus festivalu, Unknownu i Dimensionsu, zagrebačka publika će po prvi put imati priliku čuti mladog Britanca koji svaki put svojim setom priušti odličnu zabavu.

Uz Jackmastera, nastupit će velika nada hrvatske elektroničke scene s trenutnom adresom u Berlinu – Homeboy čiji je live oduševio brojne fanove diljem svijeta te hrvatski DJ-i Marjan Felver i Jogarde koji će nastupiti u back 2 back DJ setu. Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Promo ulaznice su još kratko dostupne po cijeni od 80 kn.

jackmaster
Foto: PR
Objavljeno: 25.04.2017. u 16:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p