DOGAĐANJA

U Zadru se krajem svibnja spajaju glazba i gastronomija

Večer odlične glazbe i vrhunske hrane u The Garden Zadar

The Garden Zadar 
The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. U petak, 22. svibnja, u Gardenu će se glazba spojiti s odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta art of raw, a sve u svrhu otvaranja još jedne nove sezone. 

Svakog ljeta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 12. rođendan The Garden Zadar slavi u petak 22. svibnja od 20 sati. Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s art of raw, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumijevanju prirode i održivom načinu života. Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Ilija Rudman, Jogarde i Bobby Beige
 
The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.
  
art of raw 
 
art of raw 
The Garden Zadar   
The Garden Zadar  
The Garden Zadar   
The Garden Zadar
Foto: PR
Objavljeno: 11.05.2015. u 00:00
Tagovi: glazba, Art of Raw, Zadar

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p