DOGAĐANJA

U Zagrebu predstavljeni novi trendovi u kosi

Hair Show i modna revija Aleksandra Žarevca

Posjetitelji popularnog šoping centra Avenue Mall ovog su vikenda imali nesvakidašnju priliku uživati u ekskluzivnom hair showu u sklopu kojeg su predstavljeni najnoviji trendovi frizura Essential Looks Schwarzkopf Professionala, te modnoj reviji Aleksandra Žarevca prikazanoj u suradnji s brandom Perwoll koji nastavlja s podrškom domaće modne scene.

                                                                                        Marijana Batinić

U sklopu hair showa, brojni posjetitelji i znatiželjni prolaznici imali su jedinstvenu mogućnost saznati sve o najnovijim trendovima sa svjetskih modnih pista New Yorka, Londona, Pariza i Milana, ali i uživati u modnoj reviji mladog talentiranog Aleksandra Žarevca koji je zahvaljujući brandu Perwoll prije nekoliko sezona dobio priliku nastupiti na tjednu mode Perwoll FASHION.HR te od tada oduševljava brojne modne zaljubljenike.

                                

                                                                                    Žanamari Lalić

Schwarzkopf Professional tim vrhunskih frizera i edukatora predstavio je trendovske kratke, srednje i duge frizure, a posjetitelji su prisustvovali makeoveru deset djevojaka, među kojima se našla i pjevačica Žanamari Lalić koja se izvrsno snašla u ulozi modela. Program je vodila uvijek modno osviještena Marijana Batinić, a hair show i modnu reviju rađenu u suradnji s Perwollom, sa zanimanjem je pogledala i lijepa Mirna Maras.

                                                                                  Mirna Maras

Tom prigodom predstavljena je i atraktivna akcija Perwolla i Schwarzkopf Professionala u dm-u u sklopu koje se uz kupovinu dva Perwolla od 3 litre u prodavaonicama dm-a, dobiva 50 kn popusta na bojanje kose kod odabranih Schwarzkopf professional partnerskih frizerskih salona te putno sušilo za kosu.

Objavljeno: 27.05.2013. u 18:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p