DOGAĐANJA

Koncert domaćeg benda kao savršena uvertira u vikend

Tvornica kulture sprema glazbenu poslasticu
nlv
P
ulski NLV objavili su videospot za singl Look Around You s hvaljenog albuma prvijenca koji se našao u samom vrhu top lista za 2016. godinu, a dobro je znati kako grupa u petak, 20. siječnja stiže u Tvornicu kulture, što je savršena izlika za ugodan izlazak nakon posla.


"Snimanje ovog spota bilo je vrlo intenzivno. Došli smo na set s idejom koju želimo pokušati realizirati. Međutim, kada je sve započelo ponijela nas je neka druga struja. Ovaj 'one take' bio je taj jedan neponovljivi trenutak koji nas je sve iznenadio. Nadamo se da ćemo našim slušateljima i u Tvornici uspjeti prenijeti emociju na ovoj razini. Tko zna, možda se i tamo sami iznenadimo kada sve krene", rekla je pjevačica benda, Nikol Ćaćić. Spot je režirao Toni Juričić, a asistirala mu je Ivana Kujundžić.


Cijela priča benda NLV krenula je 2013. godine, a prvi EP objavili su godinu kasnije. Iako su krenuli kao tročlani bend, trenutačno djeluju u postavi: Nikol Ćaćić, Luka Šipetić, Vedran Grubić, Roni Nikolić i Silvio Bočić. Album prvijenac NLV dugoočekivano je izdanje koje je stiglo nakon nekoliko singlova, EP-a i mnogobrojnih koncerata po Hrvatskoj i regiji.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kuna, a na dan koncerta 30 kuna.

Foto: PR
Objavljeno: 17.01.2017. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p