DOGAĐANJA

Ultra Europe 2016 mijenja datum održavanja

Četvrto izdanje festivala u kasnijem terminu 

ultra europe 
Četvrto po redu izdanje Ultra Europe biti će održano u kasnijem terminu, točnije započet će događajem na Poljudu u periodu od 14. do 20. srpnja. Prodaja ulaznica za nadolazeće izdanje Ultre 2016 počinje u ponedjeljak 2. studenog.

Nakon što je nedavno na Danima Turizma Ultra Europe festival proglašen turističkim događajem godine, iz organizacije stižu prve vijesti vezano uz samo događanje nadolazećeg izdanja. Tako će u odnosu na prijašnja izdanja, termin održavanja narednog festivala biti nešto kasnije. Za razliku od dosadašnje prakse kada je festival započinjao već početkom srpnja, naredno izdanje započet će 14. Srpnja. Glavna događanja na stadionu Poljud biti će na rasporedu od 15. do 17. srpnja 2016. kada će tijekom tri dana splitski Poljud ugostiti, sada je već sigurno, vodeća imena elektronske glazbe. Jedan od razloga određivanja kasnijeg termina je održavanje Europskog prvenstva u nogometu na čijoj završnoj smotri osim Hrvatske sudjeluju i neke od zemalja koje emitiraju velik broj posjetitelja ovog globalno popularnog Festivala.

Prodaja ulaznica za ovogodišnje izdanje počinje u ponedjeljak 2. listopada. Registracija nabave karata počinje od danas, 23. listopada, i traje do naredne srijede u ponoć. Svi ljubitelji Ultre će moći putem službene stranice izvršiti registraciju te nabaviti karte prema posebnim, sniženim cijenama po sistemu ranije registracije. Prema ovom modelu karte će biti moguće nabaviti po najnižoj cijeni od 119€. Broj ulaznica je limitiran, a prodaja traje do isteka zaliha.
 

Festival Ultra Europe tijekom protekle tri godine premašio je sva očekivanja. Uvršten je na listu deset najboljih svjetskih događaja elektronske glazbe, dok je samo tijekom proteklog izdanja Hrvatsku zahvaljujući Ultri posjetilo preko 150.000 ljudi iz više od 130 država svijeta. Neke procjene govore kako je u protekloj godini direktno od Ultre Hrvatska kroz potrošnju uprihodila preko 500 milijuna kuna.

Posebno veseli rast branda Ultre Europe kao jednog od najvećih svjetskih i europskih festivala elektronske glazbe. Prva dva izdanja su trajala po tri dana dok je prošlogodišnje izdanje trajalo sedam dana kada je tijekom događanja na raznim platformama nastupilo 70 vodećih svjetskih izvođača, većinom najjačih imena DJ-eva. Za narednu je godinu u najavi još ekskluzivniji popis izvođača, a prema najavama riječ je o gotovo velikoj većini top deset DJ-eva svijeta. Ne sumnjamo da će Hrvatska zahvaljujući narednoj Ultri biti poprište jedne od najboljih ljetnih zabava na globalnoj razini.
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.10.2015. u 12:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p