DOGAĐANJA

Ultra Europe počinje nastupom legende elektronske glazbe

Vrijeme je za veliku party ludnicu 

Ultra Europe
 
Ovogodišnje izdanje Ultra Europe po mnogo čemu će biti senzacionalno. Uz dosad najavljena imena koja predvode gotovo svi ponajbolji svjetski izvođači, od ovog četvrtka kreće treća po redu party ludnica za više od 180.000 posjetitelja iz preko 130 zemalja svijeta.

Početak događanja obilježit će veliki party u prostoru Giraffe Kluba u Splitu gdje će biti održan warm up event uz velika iznenađenja i ultimativni provod za sve posjetitelje.
 
Nastup Svena Vatha u četvrtak izaziva iznimno zanimanje ljubitelja elektronske glazbe. Riječ je o DJ-u koji je u Njemačkoj tijekom osamdesetih godina napravio glazbenu revoluciju. Na sceni je tri desetljeća, a sredinom 90-ih je pokrenuo seriju partyja pod nazivom Cocoon. Radi se glazbenoj legendi koja je rasplesala milijune ljudi diljem svijeta i koji predstavlja opću kultura za svijet elektronske glazbe.
 
Sven Vath  
Osim uvodnog partyja, u prostoru Hemingwaya u Splitu, koji je od ove sezone specijalno preuređen i preimenovan u Giraffe klub, događanja i nastupi će se održavati tijekom cijelog vikenda. Točnije, od četvrtka sve do ponedjeljka ujutro. Tijekom četiri dana za DJ pozornicom u Giraffe klubu izmjenjivat će se redom Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Sven Vath koji nastupaju u četvrtak tijekom partija otvorenja. U narednim danima slijede Alex Ranerro, Tube&Berger, Dosem, Sebastian Leger, Umek Coyu, Uto Karem. Subotu i nedjelju će pak obilježiti Christian Varela, Nicole Moudaber, Anna, Rub A Dub, Okac & Jock B2B, Galinac Galinac & Jolly Joke, Astralis, Angry Beats, Deep Deer te gosti iznenađenja.

Organizatori Ultra Festivala su svim posjetiteljima, kojih se ove godine očekuje preko 180.000 iz cijelog svijeta osigurali još bolji sadržaj uz iznimno bogat i nikad atraktivniji lineup, počevši od događanja u samom Giraffe klubu, pa do cjelokupnog line upa ovogodišnje Ultre.
   
Foto: PR
Objavljeno: 07.07.2015. u 12:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p