DOGAĐANJA

Večeras počinje Festival dobrog stila by BIPA

Modna revija Aleksandre Dojčinović i nastup Marka Tolje za gala otvorenje

Večeras počinje prvi po redu Festival dobrog stila powered by BIPA, novi veliki projekt koji će se ovog vikenda održati u zagrebačkom City center one East te po prvi puta u Hrvatskoj okupiti najbolje s područja njege tijela, lica i kose. Festival započinje gala revijom omiljene domaće modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović i ekskluzivnim nastupom Marka Tolje

Festival dobrog stila rezultat je ideje da domaće tržište dobije dugoročnu platformu u sklopu koje će se strukovnoj, ali i široj publici kvalitetno prezentirati s jedne strane profesionalni te s druge mass segment kozmetičke industrije. U dva dana trajanja festivala, novosti iz svijeta njege tijela, lica i kose posjetiteljima će predstaviti brojni svjetski brandovi - Dove, Rexona, Axe, L'Oreal, Nivea, Illamasqua, Kevin Murphy, Batiste i drugi, ali i brojni predstavnici domaće kozmetičke industrije - Top stil, Ruža Kerastase, Urban, Matis i mnogi drugi. 

Svi posjetitelji imati će priliku čuti savjete stručnjaka iz područja make up-a, uključiti se u razne škole šminkanja, sudjelovati u stvaranju novih frizura, i sve to besplatno!

Festival traje do nedjelje 1. prosinca do 20 sati, a detaljan program možete vidjeti na službenoj stranici festivala: Festival dobrog stila.

 

Objavljeno: 29.11.2013. u 17:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p