DOGAĐANJA

Večeras se održava prvi Sonus event u Zagrebu

Prvi u nizu We Love Sound evenata
valentino kanzyani
O
rganizatori Sonus festivala, jednog od 10 najboljih svjetskih techno festivala i prvog Hyte eventa u ovom dijelu Europe, večeras će održati prvi party u Zagrebu, točnije u legendarnoj diskoteci - The Best.

We Love Sound Zagreb inače je ime party serijala koji će se jednom mjesečno, u listopadu, studenom i prosincu, održati u legendarnom klubu The Best kraj kupališta Mladost na Jarunu. Klub Best, koji je još prije 20 godina bio poznat po clubbingu i elektronskom zvuku, napokon će doživjeti veliki come back.

Gosti prvog We Love Sound Zagreb eventa, koji će se održati 14. listopada, bit će Valentino Kanzyjani, internacionalno poznati slovenski DJ koji dolazi u Zagreb nakon turneje po Južnoj Americi, HYTE eventa u Amnesiji na Ibizi, Sunwaves festivala u Rumunjskoj, brojnih FUSE partyja i ostalih evenata ovog burnog ljeta.

mimi
Drugi gost eventa u Bestu bit će gost iz Rumunjske. Barac koji je dobro poznat publici Sonus festivala, a oni koji ga nisu imali prilike čuti, znaju da samo mogu očekivati kvalitetnu glazbu od artista koji je dio poznate rumunjske scene, rame uz rame uz Rhadooa, Praslea, Raresha, Alexandru i ostale. Domaća podrška bit će Mimi, ime koje se krije iza jednog od najuspješnijih projekata domaće elektronske scene Ekstrakta i redovni izvođač Sonus festivala.

Prodaja karata po cijeni od 70 kn moguća je putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta ili na ulazu u klub The Best po cijeni od 80 kn.

Foto: PR
Objavljeno: 14.10.2016. u 12:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p