DOGAĐANJA

Vikend je rezerviran za prvi festival palačinki

Centar Zagreba u mirisima palačinki
Festival palačinki 
Što je na zagrebačkog gastro sceni prošlih mjeseci bilo najpopularnije jelo? Bez konkurencije su to bile palačinke! 

Svaki par tjedana u glavnom hrvatskom gradu je otvorena nova palačinkarnica, a sudeći prema njihovoj popularnosti, i u 2016. ćemo se najčešće sladiti palačinkama. A svi ljubitelji palačinki će u subotu i nedjelju 16. i 17. travnja doći na svoje!

Festival palačinki
Na platou Tuškanac (iznad garaže Tuškanac) organizira se prvi zagrebački festival palačinki. Dani palačinki koncipirani su kao proljetni piknik na otvorenom na kojem će svi posjetitelji moći uživati u isprobavanju brojnih svjetskih recepata za palačinke.

„Izrazito sam uzbuđena jer je u pitanju prvi festival palačinki, a ovo je ujedno i moj prvi projekt kojeg radim s Lidijom Baltin, koja je ujedno i osmislila ovaj festival, i projekt u kojem sudjeluje i moj zabavni park Adria kojem sam ja vlasnik. U planu nam je odlazak i u druge gradove diljem Hrvatske, a očekujemo i veliku posjećenost. Posjetitelji mogu očekivati izvrsne palačinke, a bit će predstavljeni i svjetski recepti“, objasnila je Sementa Rajhard, glumica i jedna od organizatorica ovog festivala.
 
Festival palačinki
Najbolje zagrebačke palačinkarnice predstavit će svoje hit recepte, a održat će se i promocija vina i pjenušaca. Osiguran je sadržaj i za one najmlađe – zabavni park Adriapobrinut će se za zabavu, a znanstvene i ekološke radionice pobudit će dječje zanimanje i maštu. Možemo samo jedno reći – već nam rastu zazubice!
Objavljeno: 15.04.2016. u 13:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p