DOGAĐANJA

Vikend preporuka redakcije:

STEREOTIP u Kinu Mosor

 
 
Još jedan vikend samo što nije stigao i žudnja za nekim ispušnim ventilom kod većine je zasigurno na samom vrhuncu. Ljubiteljima elektronske glazbe ovoga puta predložit ćemo da svoj petak i subotu provedu apsolutno se relaksirajući jer ih u nedjelju čeka glazbena delicija kakva se ne propušta.

Naime, druge nedjelje u studenom ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da isključivo kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu. Želju ostvaruje te istodobno pridonosi kvalitativnoj i kvantitativnoj progresiji glazbenih večeri u Zagrebu Stereotip - novo događanje čije će se debitantsko izdanje održati u nedjelju 9. studenog u Kinu Mosor s početkom u 17.00 i trajanjem do 02.00 sata.

kino mosor stereotip
 
Glavni i odgovorni za vrhunsku glazbenu kulisu bit će planetarno popularni i isto toliko zauzet Dixon koji će se zagrebačkoj publici predstaviti cijelih 6 godina nakon zadnjeg nastupa u Aquariusu i to raskošnim četverosatnim glazbenim setom. Stereotip nastaje kao svojevrsni nastavak Stereo Studija, kolektiva i organizatora glazbenih večeri koje su obilježile 2000.-te godine, a koji nikada nije dostojno poslan u bespuća hrvatske plesne povijesti. Prvi Stereotip prilika je da se to konačno ispravi i to na najbolji mogući način - slaveći novu zabavu pomalo samoironičnog naziva. Pored osnivača glazbenog labela Innervision i Berlinera s privremenom zagrebačkom adresom - Dixona, sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih, a opet melodioznih plesnih pravaca predstavit će aktivni i uzbudljivi domaći producenti i DJ-i: Petar Dundov, Felver, Omar, Homeboy i Mimi.

Ulaznice za prvi Stereotip se na ulazu Kina Mosor mogu kupiti na sam dan događaja za 99 kuna.

 
 
M.M.
photos: pr
Objavljeno: 07.11.2014. u 17:27
Tagovi: glazba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p