DOGAĐANJA

Vikend preporuka redakcije:

Kamo izaći u Zagrebu i Splitu?
Kameleon
 
Sigurni smo da i vi, baš kao i većina vaših kolega, već od sredine radnog tjedna počinjete tradicionalno maštati o vikendu, besramno zanemarujući ono more citata i floskula kako je jedino ispravno živjeti u trenutku. Kad je riječ o ovom vikendu, nitko vam ne može zamjeriti na maštanju jer su nam mnogobrojni organizatori odlučili izazvati prave zazubice svojim manifestacijama. 

Nalazite li se u Zagrebu, dobro je znati kako se danas, 12. prosinca 2014., u pogonu Jedinstvo održava jedan od najboljih glazbenih događaja sezone, Tuborg Open Fair. Najbolje od svjetskih trendova, ali i domaćih klupskih izvođača u Jedinstvo stiže u obliku Frictona, nagrađivanog drum'n'bass DJ-a i producenta, najboljeg domaćeg izvoznog klupskog proizvoda u liku Petra Dundova, domaćeg live elektronskog benda ABOP, ali i jednog od najzapaženijih repera u regiji Frenkieja. Sve to uz odlične Chew The Fat! Croatia koje prati Remi iz Elementala. U suradnji sa sustavom Entrio.hr cijena ulaznica kupljenih u online pretprodaji ostaje 60 kuna sve do 20 sati na dan događaja 12. prosinca. Fizička pretprodaja je 80 kuna, a na dan događaja na ulazu u pogon Jedinstvo ulaznica će koštati 90 kuna.
 
Friction
 
Ako je vaše trenutno prebivalište Split, dobra zabava neće izostati jer ove subote, 13. prosinca, klub Kameleon ugošćuje pionira britanske elektronske scene. Corrie Loi je bivši modni dizajner koji je ipak odabrao glazbu kao svoju životnu preokupaciju, a njegove poznate 'Rome' partije su redovito pohodili ekscentrični Jean Paul Gaultier i avangardni umjetnik i akter londonskog noćnog života Leigh Bowery. Što ih je zapravo privlačilo i tjeralo da se vraćaju otkrit će nam uz samog Corrieja i splitska Acilectro ekipa.
  corrie   
M.M.
photos: pr
Objavljeno: 12.12.2014. u 16:27
Tagovi: glazba, Zagreb, split

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p