DOGAĐANJA

Vikend preporuka redakcije:

Kamo izaći u Zagrebu?
Vikend preporuka redakcije 
Planirate li ovaj vikend iskoristiti do maksimuma, zagrebački organizatori će vam itekako pomoći u tome. Nakon kratkog perioda stagnacije, izgleda da su se svi probudili i odlučili napuniti klubove i galerije Zagreba.
 
Osim jubilarne 10. Noći muzeja, čija je ovogodišnja tema Izumi i otkrića – Nikola Tesla univerzalni um, dobro je znati kako se od 30.1. u Dokukinu počinje prikazivati Jesu li visoki ljudi sretni? francuskog redatelja i Oskarovca Michela Gondrya, dokumentarni animirani portret jednog od najvećih mislilaca današnjice, političkog aktivista i lingvista Noama Chomskog.
 
Tvornica  
Za one željne dobre glazbe, 30. siječnja je rezerviran za Retrostep koji u Tvornici predstavlja X-Bass, odnosno nekadašnji After 2am program u sklopu EXIT festivala i u goste dovodi DJ Rahmaneeja, no prije toga će Tvornicu zapaliti beogradski gangsta reperi Prti Bee Gee i High5, za koje se već traži karta više. 
 
FRüHSTüCK 
U subotu će, 31. siječnja, Tvornicu ponovno zauzeti Beograđani, i to odlična grupa Repetitor, dok je u klubu Klub na rasporedu još jedno izdanje sjajnog FRüHSTüCK-a. Kultni Funk u Tkalčićevoj svoja vrata nakon pauze ponovno otvara, i to u društvu Homeboyja.
 
Homeboy/Funk 
 
M.M.
Foto: Press, Petra Jurić
Objavljeno: 30.01.2015. u 17:55
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p