DOGAĐANJA

Vikend preporuka redakcije:

Što poslušati, vidjeti i doživjeti ovoga vikenda?
Kamo izaći ovoga vikenda?
Čini se kako je prošlo svega dva dana od posljednjeg vikenda i naših preporuka kako ga iskoristiti na najbolji način, no jedno je sigurno, nećete nas uhvatiti kako se žalimo na slobodno vrijeme. Domaći organizatori ponovno su nam dali pune ruke posla jer zanimljivih događaja ne manjka.

Poželite li otići na izložbu, predlažemo vam zagrebačku Booniku i izložbu radova umjetnice Ane Ratković koja se otvara u petak, 6. veljače, s početkom u 20 sati. U Francuskom paviljonu pak možete pogledati izložbu kustosko-istraživačkog projekta Intermundia arhitektice Ane Dane Beroš, koja ostaje otvorena do 21. veljače.
 
Boonika
Ljubitelje dobrog dokumentarnog filma će vjerojatno interesirati fantastičan program koji kreće u Dokukinu. Naime, u suradnji s Hall of Fame prikazivat će se šest filmova s liste najboljih dokumentaraca svih vremena, prema izboru časopisa Sight & Sound. Filmovi će se prikazivati od veljače do travnja, subotom u 21 sat, i to potpuno besplatno. Gosti projekcija bit će hrvatski filmski kritičari, a voditelj programa je Nebojša Slijepčević. Raspored filmova pogledajte ovdje.
 
Ekstrakt 
Ako ste poželjeli izaći i poslušati dobru glazbu, naš prijedlog je klub Sirup, gdje u petak, 6. veljače, poznata zagrebačka družina Ekstrakt odličnim tulumom slavi svoj peti rođendan, dok je Boogaloo u subotu, 7. veljače, rezerviran za Marca Baileyja i Silicone Soul. Za one željne romantike uoči Valentinova, 6. i 7. veljače se održava koncert Nene Belana i grupe Fiumens u Tvornici kulture.
 
Neno Belan
 
M.M.
Foto: Press
Objavljeno: 06.02.2015. u 16:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p