DOGAĐANJA

Vikend preporuka redakcije:

Što pogledati, čuti i doživjeti ovih dana?

Omnibus Asiatique 
Stigao nam je obožavani petak, a s njime i sladak zadatak planiranja slobodnog vremena. Mnogo nam je događanja zapelo za oko, no kako je vikend ipak vremenski ograničen, donosimo događaje koje ne propuštamo.

Uz standardne klupske večeri domaćih klubova, nekoliko se programa izdvojilo kao oni koje ne smijete propustiti. Primjerice, petak, 20. veljače, u Tvornici Kulture je rezerviran za House Of Pablo festival, kolektiv od šest zagrebačkih bendova koji će se protegnuti i na subotu, dok će sama subota razveseliti ljubitelje klupskog zvuka jer u zagrebački Depo stiže belgijski DJ Tom Hades. Dom sportova će pak, 21. veljače, proteći u znaku Urbana & 4.

Omnibus Asiatique
 
Po injekciju kulture zaputite se u Galeriju Karas, gdje je od 17. veljače otvorena izložba fotografija Omnibus Asiatique četiri fotografa: Hrvoja Serdara, Igora Šelera, Saše Pjanića i Siniše Uštulice, koja će se moći pogledati do 27. veljače 2015. godine. Riječ je o retrospektivi radova članova Udruge Omnibus kroz niz godina provedenih na proputovanjima po Azijskom kontinentu i svakako se isplati pogledati. Nedjelju pak odvojite za otvaranje još jednog izdanja ZagrebDoxa.
 
M.M.
Foto: Press

Objavljeno: 20.02.2015. u 16:10
Tagovi: izložba, koncert, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p