DOGAĐANJA

Vrijeme je za najslađi zagrebački festival

Zagreb Coffee & Chocofest mjesto je gdje se čokolada i kava vole
Zagreb Coffee & Chocofest  
Ljubitelji kave i čokolade narednih će dana uistinu moći guštati u svom slatkom poroku jer počinje 4. Festival kave i čokolade – Zagreb Coffee & Chocofest koji će se održati od 12. do 15. veljače 2015. u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.

Najbolje hrvatske i svjetske čokolade i kave predstavljat će se kroz različite promocije, prezentacije, radionice i prigodnu prodaju, a brojni hrvatski i strani proizvođači i uvoznici predstavit će najnovije trendove u gastronomiji i industriji kave i čokolade, umjetnici će na svoj način različitim tehnikama predstaviti sve čari čokoladnog artizma, a posjetitelji će i dalje moći uživati u brojnim edukativnim programima, cooking showu, prezentacijama proizvodnje i pripreme kave i čokolade te ekskluzivnoj kupnji proizvoda.
 
Zagreb Coffee & Chocofest  
Ljubitelje slatkoga mogla bi zanimati činjenica da u goste dolazi Slovenac za kojeg kažu da je doktor za čokoladu – Gorazd Potočnik. On je slastičar, gastro blogger, konzultant, umjetnik, jednom riječju ovisnik o čokoladi. Na izložbi u Zagrebu predstavit će svoju kolekciju slika od čokolade pod nazivom Moj čokoladni izgled okusa. U goste dolazi i talijanka Monica Meschini, žena koja ima titulu Chocolate taster i Cocoa Expert, stručna suradnica jednog od najvećih svjetskih festivala čokolade Eurochocolate iz Perugie. Na ekskluzivnoj prezentaciji otkrit će čokoladu od A do Z i napraviti pravo profesionalno kušanje čokolade.
 
 
Zagreb Coffee & Chocofest  
Zagreb Coffee & Chocofest  
 
Foto: Press
Objavljeno: 10.02.2015. u 14:59
Tagovi: festival, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p