DOGAĐANJA

Vrijeme je za najukusniji tjedan u godini!

Počinje omiljena domaća gastro manifestacija
Tjedan restorana 
Samo nas jedan dan dijeli od početka omiljenog domaćeg gastro događanja zbog kojeg ćemo ponovno morati zaboraviti na sve dijete koje smo dosad prakticirali. Ovoga petka, naime, počinje još jedno gastronomsko putovanje Tjedan restorana.

Omiljena manifestacija na rasporedu je od 2. do 11. listopada 2015. a moći će se birati između 76 restorana iz cijele Hrvatske. Kroz deset dana moći ćemo uživati u delicijama poznatih chefova i posjetiti restorane koji nam tijekom godine možda i nisu na rasporedu. I ovoga puta standardni meni uključuje slijed od tri jela (ponegdje i čašu vina) po cijeni od 100 kuna. Kompletan popis restorana može se pogledati na službenoj stranici manifestacije, a u tijeku su i rezervacije za odabrane adrese.
 
tjedan restorana 
Uz posebno kreirane menije, u manifestaciju su se uključili i hoteli visoke kategorije koji posjetiteljima nude svoje vrhunske koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Čarobni, egzotični i klasični kokteli će se za vrijeme Tjedna restorana moći ispijati od 18 do 19.40 sati, i to u Esplanade Zagreb Hotelu (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Hotelu Arcotel Allegra Zagreb (Joe’s Bar), Sheraton Zagreb Hotelu (Cafe Imperial i Piano bar), Hotelu Westin Zagreb (Diana Bar), Hotelu Antunović Zagreb (Vertigo bar), Hotelu Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek), Restaurant & Wine Baru Matrioška iz Baške Vode te Hotelu Kaštel iz Kaštel Lukšića.
 
tjedan restorana 
Foto: Facebook
Objavljeno: 30.09.2015. u 16:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p