DOGAĐANJA

Zadru se sprema najmasovnije strano glazbeno gostovanje

U tijeku prodaja povoljnijih ulaznica za Prodigy na Jazine Open Air

prodigy 
samo dva tjedna nastup grupe Prodigy u Zadru po prodaji ulaznica i interesu stelovito je krenuo prema tituli najvećeg inozemnog koncerta u povijesti Zadra. Jazine Open Air ugostit će 1. srpnja legendarnu electro punk trojku na, po svemu sudeći, najmasovnijem stranom glazbenom gostovanju u kronikama tog grada. Povoljnije ulaznice po cijeni od 190 kn mogu se kupiti do 8. svibnja.

Izuzetno zanimanje za ovo grandiozno otvaranje ljetne sezone ponajviše se pokazuje, dakako, u Dalmaciji u kojoj po prodaji prednjače Zadar, Split, Šibenik i Makarska. Fanovi iz cijele regije odlično su reagirali na pristupačnu prvu cijenu ulaznica od 190 kn koja će na snazi biti do nedjelje, 8. svibnja. Od ponedjeljka 9. svibnja cijena će se dići na 220 kn i ostati do 30. lipnja. Na dan koncerta, u petak 1. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 250 kn.
 
 
Ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventima, najvećoj prodajnoj mreži specijaliziranoj za prodaju ulaznica kod nas, te online na www.eventim.hr. Unutar prodajnih mjesta Eventima nalaze se svi kiosci Tiska, Tisak Media Centri, Petrolove pumpe i Exclusive Change mjenjačnice, kao i niz manjih, nezavisnih prodajnih mjesta poput Dancing Bear dućana u Zagrebu, Splitu I Osijeku, Dallas Music Shopa u Rijeci ili zagrebačkih Aquarius CD Shopa, Dirty Old Shopa i Rockmarka. Najdetaljniji popis svih mjesta nalazi se na Eventimovoj web stranici.

Nakon prošlogodišnjih 9000 posjetitelja na svirci Manu Chaa Prodigy su na najboljem putu da obore rekord zadarskog open aira koji se polako pretvara u tradicionalnu manifestaciju i jedan od najatraktivnijih događaja kompletne turističke sezone u Hrvatskoj. 
 
 
Ovaj tjedan grupa se nalazi na kineskom djelu svjetske turneje nakon koje će se polako početi okretati prema europskim datumima među kojima se nalazi i jedini hrvatski datum – 1. srpanj. U Zadar bend donosi najveću ikad postavljenu produkciju u tom gradu, a kompletna oprema dolazi iz nekoliko europskih zemalja. U odnosu na posljednji nastup u našim krajevima, prije tri godine, tehnički i produkcijski zahtjevi benda drastično su se povećali čineći Prodigy show zadivljujućom plesnom erupcijom neusporedivom s ičim što se danas može vidjeti na svjetskim pozornicama.

Turneja koja prati aktualan album The Day Is My Enemy po nekim je otvorenim najavama posljednja u karijeri ovog nevjerojatnog benda. Uvrštavanje Hrvatske na njezin popis bila je velika i izričita želja grupe kod koje je evidentno još živa uspomena na svirku iz 2013. kada ih je gledalo 15 tisuća fanova. Jazine Open Air možda ih dočeka s još većom brojkom.

 
Foto: PR
Objavljeno: 02.05.2016. u 13:20
Tagovi: glazba, Prodigy, Zadar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p